ved siden af - Frederiksø 2, Bygning 18 A, 5700 Svendborg

kontakt: kunsthalvedsidenaf@gmail.com

© 2014  ved siden af All rigths reserved
 

  • Facebook Clean

Posthuman Postscripts

- en perfomanceudstilling af 

Anna Samsøe, Sif Hedegaard, Pernilla Käthe Kopp, Freja Skumslot, “Ild i dit ansigt”, “Pikblod, Sved og Tårer”

3. august 2019 - 30. august      
 
Fernisering og Performance lørdag d.3/8 kl. 16)
 
Kunsthal ved siden af har inviteret 6 kunstnere der både arbejder performativt, skulpturelt og installatorisk til at tage del i en udstilling der kredser omkring det nuværrende og det efterladte. 
 
Lørdag den 3. august vil der være en performance event hvor de enkelte kunstnere har 30 minutter hver til at performe. De enkelte performances  bliver video dokumenteret så de kan opleves som en del af de efterladte installationer i den videre udstilling
 
Kunstnerne er blevet bedt om at forholde sig til det flygtige øjeblik vi lever i, hvilken rolle spiller vi historien? Hvad fortæller den øjeblikkelige handling i vores samtid og hvad fortæller den efterladte til fremtiden? 
 
Hvordan kan vi forestille os det der ligger hinsides den menneskelig eksistens og hvordan kan man arbejde med det på en samfunds relevant måde i samtiden.
Fremtiden er ikke nødvendigvis mørk eller lys, men den er uundgåelig. Vi bevæger og hele tiden fremad og hvert øjeblik bliver afløst af det næste.
Vi håber på at skabe en udstilling med nogle stærke øjeblikke der vil stå stærkt og fortælle en historien til fremtiden om samtiden.